Kohti tehokkaampaa PMP-kokeen valmistelua!

Kuten kaikkien muidenkin tutkimusten kohdalla, valmistelu ja hakeminen ovat keskeisiä tekijöitä PMP-kokeen onnistumisen kannalta. Näin on projektinhallinnassa.

PMP-kokeen valmistelun merkitys

PMP-koe on tarkoitettu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uraa projektinhallinnassa. Siksi kaikkien hakijoiden on läpäistävä projektihallinnan ammattilaisen (PMP) koulutusohjelma ennen tenttiin tulemista. Ohjelma on rakentanut vahvan perustan ehdokkaille sisällyttämällä heille sopivia opintovinkkejä ja työkaluja.

Tämä tehdään valmistelemaan heitä moniin tilanteisiin, skenaarioihin ja haasteisiin, joita saattaa esiintyä. Jatkuva esiintyminen tällaisissa tilanteissa ja haasteissa saattaa auttaa ehdokkaita ylennyksissä tai jopa työskentelemään suurissa organisaatioissa.

Yleiskatsaus PMP-tenttiin

PMP-koe koostuu 200 kysymyksestä, joista 200 on neljän vaihtoehdon vastauksia. Tentin muoto on suoratempoinen suhde, ja kokeen valmisteluun varataan 15 tuntia. Suoratempoinen tenttimalli vaatii ehdokkaita vastaamaan kysymyksiin määrätyssä ajassa.

Hankkimalla yhteensä 35 pistettä PMP-tentistä auttaisi varmasti saamaan projektinhallinnan ammattilaisen roolin. PMP-tenttiin valmistautuminen ei ole vain opiskelua, vaan myös projektinhallintaan liittyvien käsitteiden, teorioiden ja perustietojen tuntemista. NCLEX-PN-sertifikaatti on yksi tehokkaimmista tavoista saada PMP-sertifikaatti.

Miksi valita NCLEX-PN

On valittava NCLEX-PN, koska tämä koe vie testin tekijän läpi prosessin, jolla tunnistetaan, analysoidaan ja arvioidaan projektihallinnan kykyjen vahvuudet ja heikkoudet. Tentti on avoin kaikilla tasoilla oleville opiskelijoille ja se on neljän tunnin pituinen tentti. NCLEX-PN: n valmistavat ja suunnittelevat huolellisesti projektinhallinnan johtavat psykologit ja koulutusasiantuntijat.

Työkalut ja tekniikat ovat uusimpia ja perusteellisia. Kirjalliset ja suulliset kokeet suoritetaan tiettynä ajanjaksona. Tukikelpoiset hakijat hakevat tenttiä projektinhallintalupaa varten.

Hakijat hakevat PMP-tenttiä verkossa ja valmistautuvat tenttiin oppikirjojen, online-projektinhallinnan koulutustuntien sekä paikan päällä olevien PMP-koulutusten ja PMP-tenttipajojen avulla. Opiskelija osaa oppia tarvittavat tiedot ja taidot valmistautua tenttiin. PMP-koulutusohjelmat ovat saatavilla asiakaspalvelukeskuksissa ja ammattikouluissa.

PMP-kokeen edut

PMP-tentti on helpottanut hakijoiden saamista PMP-sertifikaatista. Ennen PMP-tenttiä niiden, jotka pääsivät läpi minkä tahansa PMP-koulutusohjelman suodattimet, täytyi suorittaa pakolliset kokeet. Mutta PMP-testin avulla hakijoiden ei tarvitse tehdä mitään erityistä valmistelua. Heidän tarvitsee vain laittaa itsensä PMP: n kenkiin ja nähdä, miten he suoriutuvat.

Tämä auttaa heitä ymmärtämään ongelmat ja shortsit, jotka johtavat epäonnistumiseen PMP-kokeissa. PMP-koulutusohjelmat opettavat oikean tavan kohdata tällaiset tilanteet.

Kuinka läpäistä PMP-tentti

Jimmy, aloitteleva projektipäällikkö, oli saamassa PMP-kokeen valmistelukurssin. Hän löysi 200 todistetta siitä, että hänen on voitettava koe. Hän päätti tehdä tarvittavat muutokset ja hankkia vielä 6 PMP-tenttitodistusta. 200-todistetun kokeen jälkeen hän sai läpäisemisen. Tämä on arvokas oppitunti, jonka uudet projektipäälliköt voivat soveltaa tenttipäivänä.

Verkossa on paljon materiaaleja. Oppimateriaalin ostaminen on kuitenkin todellista ajanhukkaa. Henkilön, joka hikoilee sitä päivittäin, voi olla helpompaa ostaa oppimateriaali verkosta ja tehdä se itse. Oppimateriaalin ostaminen verkossa on viisas liike, koska aineisto on aito ja alan asiantuntijoiden opettama.

Voit ostaa PMP-tunnistetietoja verkosta käyttämällä verkkohakemistopalveluja. Hakemistopalvelu on verkkosivusto, joka tarjoaa luettelon sertifioiduista PMP: n tai PMP-työpajoista ja luettelon tällä hetkellä ilmoittautuneista PMP-opiskelijoista. Hakemistopalvelu on loistava resurssi hakijoille, jotka etsivät PMP-työpajoja. Teollisuuden asiantuntija auttaa sinua varmasti tekemään ostopäätöksen.

Muita vaihtoehtoja ovat Internet. Patenttiasiamiehen kautta yliopiston asiantuntija tai pääministerin osto-opas lähettää tarvittavat tiedot. Verkkopalvelu auttaa ehdottomasti pysymään poissa yleisimmistä virheistä, jotka liittyvät PMP-kirjautumistietojen ostamiseen.

Lopuksi pääsy PMP-koealueelle on tullut melko helpoksi. Jos olet käynyt PMP-kurssin tai PMP-tenttityöpajan, voit ladata kokeen opinto-oppaan välittömästi. Saat myös kokeen aikataulun ja julkaisupäivät. Tämä auttaa sinua tuntemaan kokeen ajoituksen. PMP-sertifiointikokeen uusin trendi on Projektinhallinnan instituutin kehittämä kolmen tunnin tentti.

Tee kokeista rakentavia ja opettavia käyttämällä uusinta tekniikkaa ja strategioita.

Navigation